AC Control Air - Úsporné řešení pro inteligentní integraci klimatizačních systémů.

AC Control Air je úsporné řešení pro inteligentní integraci klimatizačních systémů, které umožňuje ušetřit energii a snadno integrovat klimatizace do automatizace budov.

AC Control Air nabízí řešení, jak ušetřit obrovské množství energie a inteligentně integrovat klimatizační systémy do automatizace budov. Instalace a připojení není nijak složité, protože prvek funguje jako zesilovač signálu, a navíc je tak malý a kompaktní, že si najde své místo i přímo v klimatizačních jednotkách.

Jaká zařízení AC Control Air podporuje?

Zatím AC Control Air podporuje určitou řadu zařízení, ale ta se bude průběžně rozšiřovat. Je to jedním z dalších skvělých prvků chytré domácnosti, a to nejen v teplejších oblastech, kde jsou klimatizace rozšířenější než u nás.

Nicméně i v České republice roste zájem o klimatizace. AC Control Air přináší vysoký potenciál úspor energie díky své inteligentní regulaci. Tímto integrovaným řešením lze snížit spotřebu tradičních klimatizačních systémů o více než 30 %. Jedná se tedy o skvělý prvek, který nejen šetří energii, ale i přírodu.

Klíčové výhody a funkce AC Control Air:

AC Control Air slouží jako dálkové ovládání klimatizace a teplotu snadno nastavíte v Loxone Configu či v mobilní aplikaci. Další skvělou funkcí, kterou AC Control Air nabízí, je vizualizace provozu klimatizace. Napájení zajišťuje přímo klimatizace, takže k ní stačí AC Control Air pouze připojit. Další skvělou funkcí je možnost automatizace klimatizace podle přítomnosti, nabízí nám různé provozní režimy a mnoho dalšího. Představte si, že je krásný letní teplý den, a vy se chystáte domů z práce. Po cestě domů spustíte na dálku klimatizaci, a přijedete do krásně vychlazeného domu. Zní to jako sen? S AC Control Air se stává realitou.
Pokud vás zajímají další informace ohledně chytrého bydlení navštivte náš Showroom

Zdroj: Loxone