Jak snadno požádat o dotaci s IntelioEnergy?

Vyřížení dotace, nemějte obavy, o vše se postaráme za vás.

Zvažujete instalaci fotovoltaiky nebo nabíjecí stanice pro váš elektromobil? Většina z nás si uvědomuje, že tyto investice do budoucnosti mohou značně zatížit rodinný rozpočet. Naštěstí v roce 2023 jsou stále dostupné státní dotace, které vám mohou pokrýt až polovinu nákladů na tyto zařízení.

Nemusíte se starat o administrativu

Máte obavy z toho, že proces žádání o dotace bude složitý a zdlouhavý? S námi se nemusíte bát! U nás v IntelioEnergy se postaráme o veškerou administrativu. Nemusíte si lámat hlavu s tím, jaké dokumenty jsou potřeba odeslat nebo jak vyplnit složité formuláře.

Dotace vyřizujeme prostřednictvím programu Nová zelená úsporám, a to pro všechny klienty, kteří se rozhodnou pro instalaci fotovoltaické elektrárny, nebo pro kombinaci FVE s nabíjecí stanicí Teltocharge. Stačí vyplnit kontaktní formulář na našem webu, nebo zavolat na číslo +420 577 544 745 a do dvou dnů se vám ozveme.

Co to je NZÚ?

Dotace Nová zelená úsporám je státní program, který podporuje investice do energetické účinnosti a obnovitelných zdrojů energie. Jeho hlavním cílem je snížení energetické náročnosti budov a podpora udržitelného rozvoje. Dotace jsou poskytovány ve formě finančních příspěvků, které pomáhají pokrýt část nákladů na pořízení a instalaci energeticky úsporných zařízení. Výše dotace se odvíjí od druhu opatření a je obvykle udělována na základě předložených žádostí a splnění stanovených podmínek.

Máte zájem o vyřízení dotace? Napište nám.

Vše vyřídíme elektronicky a pohodlně z domova

Snažíme všechny procesy zefektivnit a digitalizovat, a to platí i pro přípravu žádostí o dotace. Od roku 2021 je možné žádosti v rámci programu Nová zelená úsporám podávat pouze elektronicky. Elektronické podání má mnoho výhod – nemusíte chodit po úřadech, stát ve frontách u přepážek nebo nosit spousty papírových dokladů.

Může se zdát, že tato digitalizace může být pro někoho, kdo není zvyklý na online prostředí, trochu neznámá a vyvolávat obavy. Ty však nejsou na místě – my vás provedeme celým procesem až do okamžiku vyplacení dotace.

Vytvoření identity

Základním předpokladem pro podání žádosti v rámci programu Nová zelená úsporám je vytvoření elektronické identity občana. Bez této identity není možné získat dotační podporu od státu.

Vytvoření elektronické identity se vám bude hodit i do budoucna, protože s ní budete mít snadný přístup ke státní správě a ušetříte si čas a námahu spojenou s návštěvami úřadů. Budete moci využívat vybrané služby České správy sociálního zabezpečení, posílat a přijímat datové zprávy, komunikovat se zdravotní pojišťovnou nebo se připojit k daňovému portálu.

S IntelioEnergy se nemusíte starat o vytvoření elektronické identity a další administrativní kroky spojené s podáním žádosti v rámci programu Nová zelená úsporám. Postaráme se o všechno za vás! Naši odborníci vám poskytnou veškerou potřebnou pomoc při vytváření elektronické identity občana.

Nemusíte se obávat složitých a časově náročných procesů spojených s vytvořením identity. Náš tým vás provede celým procesem krok za krokem, abyste měli jistotu, že všechno probíhá správně a bez problémů. Usnadníme proces získání dotace a zajistíme, že všechny administrativní kroky budou provedeny s minimálním úsilím z vaší strany. Náš profesionální tým se postará o všechny detaily, abyste se mohli soustředit na plánování a realizaci vašeho energeticky úsporného projektu.

Chci získat dotaci Nová zelená úsporám