Teltonika Energy zveřejnila novinku, nyní si budete moct koupit nabíječku TeltoCharge 4v1!

Nyní si můžete zakoupit jednu nabíječku s možností měnit přední desku podle svých aktuálních preferencí!

Teltonika Energy jako společnost vždy upřednostňovala přizpůsobitelnost, design a potřeby zákazníka, proto se těm náročným rozhodla pomoct při rozhodování.

Pokud váháte nad volbou barvy, nebo se rozmýšlíte mezi dvěma různými barvami, máme pro vás řešení. Nyní si můžete zakoupit jednu nabíječku s možností měnit přední desku podle svých aktuálních preferencí. Vybrat si budete moct 5 různých barevných provedení: šedá, vínová, hnědá, dřevěná Accoya a bílá.

Možnost přizpůsobení

Možnost změny barvy přední desky umožňuje uživatelům přizpůsobit nabíječku vkusu, EV nebo exteriéru domu, podniku, garáže.

Personalizace

Změna přední desky nabíječky TeltoCharge umožňuje personalizaci podle vašich preferencí. Experimentujte s různými barvami předních desek nebo snadno změňte vzhled nabíječky bez nutnosti velkých investic.

Funkcí chytré klimatizace je spoustu. Řídí se sice přednastavenými režimy, ale zároveň předpovídá a reaguje na aktuální podmínky. Díky své logice zná momentální potřeby chlazení. Učí se, jak dlouho a za jakých podmínek ochlazení trvá, aby docílila vaší ideální v teploty přesně tehdy, kdy potřebujete. Režimy můžete měnit, třeba při odjezdu na dovolenou.

Kde můžete nabíječku umístit?

Nabíječku TeltoCharge lze snadno a bezpečně instalovat na jakýkoliv povrch. Pokud nechcete zasahovat do stěny, nabízíme možnost zakoupit speciální stojan, který můžete kdykoliv přemístit podle vašich potřeb. Nabíječku můžete umístit tam, kde je to pro vás nevýhodnější.

Jak rychle nabíjí nabíječka?

Nabíječka má 3 možnosti výkonu: 7,4 kW, 11 kW a nejrychlejší verze 22 kW. Nabíjecí výkon zvolte dle vašich potřeb, pokud chcete svůj elektromobil dobíjet pouze doma a co nejvíce omezit napájení na veřejných nabíjecích stanicích, doporučujeme zakoupit nejrychlejší verzi 22 kW s předpokladem, že výkon nabíječky lze vždy upravit dle preferencí a typu vašeho vozidla. Samozřejmě, vše závisí na vaší rutině a podle toho se pečlivě rozhodněte.

S jakými elektromobily je nabíječka kompatibilní?

Nabíjí všechny elektromobily, se zásuvkou typu 2, např. Tesla Model 3 S X Y, BMW i3, i4, iX, VW ID.3, ID.4, ID.5, Audi E-Tron, Kia EV6, Hyundai IONIQ 5, Ford Mustang Mach-E, Peugeot e-208 nebo Renault ZOE.

Jaké další výhody vám přinese TeltoCharge?

Nabíječka nejenomže má skvělý design, ale taky má spoustu nadstandardních funkcí, jako je třeba dynamické vyvažování zátěže, které ocení všechny podniky, které mají nabíječek více. TeltoCharge zajistí, aby nedošlo k přetížení sítě. TeltoCharge jako jedna z mála nabíječek umí i spolupracovat s fotovoltaickou elektrárnou, takže můžete dobíjet z vašich přebytků a nečerpat energii z distribuční sítě.

V případě, že máte nějaké otázky ohledně našich nabíječek neváhejte se nám ozvat.