Proč ovládat podlahové topení HEATFOLIE regulací Loxone?

Regulace topení HEATFOLIE pomocí Loxone přináší řadu výhod pro uživatele.

V dnešní době, kdy se technologie stále více integrují do našich domovů, se stává i vytápění chytřejším a efektivnějším. Jednou z revolučních inovací v oblasti vytápění je inteligentní regulace podlahového topení pomocí Loxone. Přináší tak řadu výhod pro uživatele. Pojďme se blíže podívat na to, co to inteligentní regulace podlahového topení představuje.

Inteligentní regulace podlahového topení

Systém, který umožňuje daleko sofistikovanější a přesnější řízení teploty ve vašem domově. Oproti tradičním termostatům, které umožňují pouze nastavení teploty a času, inteligentní regulace podlahového topení využívá moderních senzorů a softwarových algoritmů. Díky nim dokáže reagovat na okolní podmínky, přítomnost osob v místnosti a další faktory, které ovlivňují pohodlí uživatelů.

Funkce, které předčí obyčejné termostaty

Inteligentní regulace podlahového topení nabízí celou řadu funkcí, které vám obyčejné termostaty nenabídnou. Mezi ně patří například:

  • Adaptace na uživatele: Systém se učí vašim preferencím a automaticky se přizpůsobuje vašemu životnímu stylu a rozvrhu dne.
  • Detekce přítomnosti: Regulace dokáže zjistit, kdy jste v domě, a podle toho upravit teplotu. Pokud nikdo není v domě, nepřetápí a šetří tak energii.
  • Dálkové ovládání: Díky propojení s chytrými telefony nebo jinými zařízeními můžete regulaci ovládat z jakéhokoli místa.

Nespočet výhod

  • Optimální komfort: Díky preciznímu řízení teploty si užijete maximální pohodlí bez nepříjemných kolísání teplot.
  • Regulace teploty v každé místnosti: Ano, díky Loxone je to možné. V obývacím pokoji si můžete teplotu nastavit na příjemných 22 °C, zatímco v koupelně bude stupňů třeba 25.
  • Energetická úspora: Regulace šetří energii tím, že topí pouze tam, kde je to potřeba, a neplýtvá teplem v prázdných místnostech.
  • Automatizace: Loxone pozná, když v domě nikdo není, takže teplotu sníží, aby majitelé ušetřili co nejvíce energie, jakmile budou na cestě domů z práce, teplota se opět přizpůsobí nastavení uživatele.
  • Snadná instalace: Inteligentní regulace lze snadno instalovat do nových i stávajících systémů podlahového topení.

Využití elektrického podlahového vytápění v dnešní době

Elektrické podlahové topení získává stále větší popularitu, zejména u majitelů pasivních domů a energeticky úsporných budov. Důvodem je jeho efektivní využití energie a schopnost přenášet teplo do celé místnosti, čímž eliminuje studené zóny u stěn.

Pokud plánujete modernizaci vašeho vytápění nebo hledáte způsob, jak ušetřit energii, inteligentní regulace podlahového topení Loxone by mohla být pro vás tou správnou volbou.

Efektivní řížení

Systém Loxone nabízí efektivní řízení podlahového vytápění v každé místnosti vašeho domu. Tímto způsobem výrazně zvyšuje komfort bydlení a zároveň šetří náklady za vytápění.

Víte že, i malé snížení teploty v místnosti může přinést značné úspory? Pouhé snížení teploty o 1 °C může uspořit přibližně 6 % nákladů za energii.

A co v době, kdy nejste doma? To je pro chytrý dům hračka. Během běžného pracovního dne jsou většiny místností prázdné, a proto Loxone snižuje teplotu v těchto místnostech až do vašeho návratu. Jakmile se blížíte domů, inteligentní systém zahájí vytápění včas, aby vás přivítal v domě s vaší preferovanou teplotou.
Loxone přináší dokonalou integraci všech systémů, které se starají o vnitřní klima, do jednoho celku. Myslíme také na stínicí techniku a využíváme sluneční energii k ekonomickému vytápění.

Díky tomu můžete snížit náklady na vytápění a zároveň ovládat všechny klíčové prvky prostřednictvím jediného systému.

Jak Loxone ovládá podlahové topení v praxi? Přijďte se k nám podívat.

Rezervujte si termín