Rodinný dům ve Skalici: Loxone má pod kontrolou celý energetický management

Elektroinstalace LOXONE proměňuje rodinný dům ve Skalici v moderní, komfortní a bezpečný domov, který ovládnete jedním dotykem.

Měli jsme tu čest realizovat kompletní elektroinstalaci Loxone pro majitele rodinného domu ve Skalici. Naše úkoly zahrnovaly širokou škálu funkcí, které měly výrazně zvýšit pohodlí, úsporu energie a bezpečnost celého domu.

Ovládání osvětlení včetně stmívání a automatických funkcí

Hlavní součástí elektroinstalace bylo ovládání osvětlení v celém domě. Systém umožňuje majiteli snadné a efektivní nastavení osvětlení dle potřeby a vytváření různých světelných scén pro různé časy dne a aktivity. Díky kvalitním svítidlům od značek Loxone a Nowodvorski lze dosáhnout optimálního osvětlení v každé místnosti.

Integrace zónové regulace podlahového vytápění

Pro dosažení vyšší úspory energie a individuální nastavení teploty v jednotlivých místnostech byla instalována zónová regulace podlahového vytápění. Majitel tak může pohodlně a účinně kontrolovat teplotu v různých částech domu, což přispívá k vyššímu komfortu bydlení.

Ovládání žaluzií pro efektivní zabezpečení a komfort

Elektroinstalace zahrnovala také ovládání žaluzií v domě. To umožňuje majiteli jednoduché ovládání a nastavení žaluzií pro efektivní zabezpečení proti slunci a pro zachování soukromí. Pohodlné ovládání žaluzií přináší i kontrolu nad světelným prostředím.

Čipový a kódový vstup do domu pro bezpečný a moderní vstup

V rámci elektroinstalace byly instalovány čipové a kódové čtečky pro bezpečný a moderní způsob vstupu do domu. Tento systém poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti a umožňuje snadné a bezproblémové otevírání dveří.

Multimediální výbava audiosestavy Music Server

Pro milovníky hudby byla implementována zónová audiosestava Music Server. To umožňuje přehrávání hudby nezávisle v různých částech domu. Majitel si tak může vychutnat oblíbenou hudbu v obývacím pokoji, zatímco jeho rodina si poslouchá jinou hudbu v jiné části domu.

Sledování stavu oken a celkové zabezpečení domu

Elektroinstalace zahrnovala i sledování stavu oken a celkové zabezpečení domu. Majitel díky tomu má přehled o stavu oken a může lépe hlídat bezpečnost svého domova. Systém také zajišťuje celkové zabezpečení domu, což přináší pocit bezpečí a klidu.

Elektrické ovládání zámků pro pohodlnější zamykání a odemykání

Elektrické ovládání zámků bylo instalováno pro zvýšení pohodlí majitele. Díky tomu může snadno zamykat a odemykat dveře bez nutnosti používání klíčů.

Integrace dalších technologií, včetně fotovoltaiky

Elektroinstalace umožnila i integraci dalších technologií, jako je fotovoltaika. To poskytuje domu udržitelný a ekologičtější zdroj elektrické energie, což přispívá k úsporám a šetrnému přístupu k životnímu prostředí. Fotovoltaika komunikuje s miniserverem Loxone a majitel vidí, jaká je aktuální spotřeba spotřebičů v domácnosti, kolik energie FVE vyrobí, kolik reálně spotřebuje a má k dispozici veškeré statistiky o úspoře energie

Rozšíření elektroinstalace do exteriéru

Realizace pokračovala také do exteriéru domu, kde jsme provedli další instalace, jako je například elektrická vjezdová brána a garážová vrata pro pohodlnější vjezd a parkování majitele a jeho návštěv. Osvětlení exteriéru a bazénu pro lepší estetiku a bezpečnost v noci. Filtrace bazénu pro udržení čistoty vody. Ovládání klimatu zimní zahrady pro příjemné prostředí. Ozvučení exteriéru pro zvýšení pohodlí a zábavy venku.

Pohodlné ovládání díky trvale napájeným iPady

Pro dosažení lepšího uživatelského komfortu jsme zvolili trvale napájené iPady na frekventovaných místech v domě. To umožňuje majiteli rychlý a snadný přístup k ovládání všech funkcí domu prostřednictvím moderních zařízení.

Jsme hrdi na to, že jsme mohli být součástí tohoto projektu a pomoci majiteli vytvořit moderní a chytrý domov, který splňuje jeho potřeby a přináší mu maximální pohodlí a bezpečnost. Náš tým elektroinstalatérů se vždy snaží přinášet nejnovější technologie a řešení, aby naši zákazníci mohli využívat to nejlepší.

Zajímá vás, jak funguje Loxone v praxi? Navštivte náš SHOWROOM, ve kterém vám všechny funkce rádi ukážeme.



Rezervujte si termín