Správné zabezpečení domu

Bezpečnost domova stojí na prvním místě a Loxone přichází s moderním řešením pro dnešní dobu.

Přichází čas volna a plánování dovolených, a s tím i potřeba zajistit důkladné zabezpečení vašeho domova. Když jste vzdáleni od svého majetku, je klíčové mít spolehlivý systém ochrany, který vám umožní cestovat s klidem a mít jistotu, že váš dům nebo byt bude v bezpečí.

Chráněno systémem Loxone

Loxone funguje jako neviditelný štít před nechtěnými hosty. Při detekci pohybu v zabezpečeném objektu reaguje nápadným blikajícím světlem, vytáhnutím všech žaluzií a hlasitým zvukem v každé místnosti. Zároveň vám okamžitě odešle notifikaci na váš smartphone. Navíc, obsahuje standard, který umožňuje Loxone připojit na pulty centralizované ochrany (PCO), díky tomuto lze do Loxone integrovat například tísňovou linku JABLOTRON. Loxone přináší chytrá a efektivní řešení pro zabezpečení vašeho domova. Jejich inteligentní systém dokáže propojit různé prvky zabezpečení do jednoho centrálního systému, což umožňuje snadné ovládání a monitorování. Zde jsou některé klíčové výhody, které Loxone nabízí:

1. Rozpoznání pohybu a detekce otevření

Senzory pohybu a detektory otevření dveří a oken jsou základními prvky inteligentního zabezpečení od Loxone. Pokud systém zachytí nežádoucí pohyb nebo otevření, okamžitě reaguje spuštěním světelného blikání, pohybem žaluzií a zvukovým upozorněním. Samozřejmě, alarm se aktivuje po vámi zvoleném zpoždění, tím zamezíte falešným poplachům, které byste spustili omylem sami.

2. Notifikace

Jedním z největších benefitů je možnost okamžitého obdržení notifikace na váš smartphone, pokud dojde k narušení zabezpečení. Můžete se tak rychle zapojit do řešení situace, ať jste kdekoli. Loxone vám také umožňuje vzdáleně ovládat zabezpečovací prvky.

3. Ochrana před nečekanými situacemi

Loxone nejenže chrání před zloději, ale také před nečekanými situacemi jako jsou úniky vody nebo požáry. Systém dokáže okamžitě reagovat na tyto události, zastavit potenciální škody a informovat vás o probíhajícím nebezpečí.

4. Simulace přítomnosti

V době, kdy na delší dobu opouštíte váš dům Loxone simuluje vaši přítomnost a nikdo tak nepozná, že dům je prázdný. Zapínání a vypínání světel, regulace stínicí techniky, závlaha zahrady – to vše spolehlivě odradí každého zloděje.

5. Sledování příchodu

Přímo v aplikaci můžete vidět, kdo vstoupil do domu. Tato funkce je nejvíce využívaná rodiči, kteří ihned ví, že se děti v pořádku vrátily domů ze školy.

6. Integrace Systémů

Loxone umožňuje integraci s dalšími chytrými systémy ve vašem domě. To znamená, že můžete mít veškerou domácí automatizaci pod jednou střechou – od osvětlení až po klimatizaci, což zajišťuje komplexní a efektivní zabezpečení.

7. Režim nepřítomnosti

Při odchodu z domu stačí trojklik na odchodové tlačítko. Dům se automaticky zabezpečí.

Bezpečnost domova stojí na prvním místě a Loxone přichází s moderním řešením pro dnešní dobu. Inteligentní systém propojuje pohybovou detekci, sledování oken a dveří a další potenciální rizika s okamžitými upozorněními a dálkovým ovládáním. Tím získáte klidnou mysl při cestování a jistotu, že váš domov je v bezpečí, ať jste kdekoli na světě. S Loxone máte zabezpečení domova pod kontrolou.

Rezervujte si termín