Touch Pure Flex aneb flexibilní ovládací prvek pro vaši chytrou budovu

S více než 200 ikonami a úplnou flexibilitou můžete vytvořit ovládací panel, který se dokonale přizpůsobí vašim potřebám.

Jeden z revolučních ovládacích prvků pro automatizaci domácností a budov, který vám nabízí neomezené možnosti ovládání, to je Touch Pure Flex.  S více než 200 ikonami a úplnou flexibilitou můžete vytvořit ovládací panel, který se dokonale přizpůsobí vašim potřebám. Definujte požadované funkce a ovládejte svou chytrou budovu jediným kliknutím. Zde je pár příkladů konfigurace Touch Pure Flex pro inspiraci.

Energetický management i v garáži

Jedním z příkladů je Andreas Hetzendorfer, uživatel CPO Loxone, který efektivně řídí dobíjení svého elektromobilu. Má na výběr ze tří režimů dobíjení - solární energie, kombinace solárního a bateriového systému nebo elektrická síť. Stačí si vybrat u dveří z garáže, a máte také kontrolu nad hudbou v domě.

Kancelářský Touch Pure Flex

Pokud si zvolíte Touch Pure Flex do kanceláře, určitě nebudete litovat. Například stisknutím tlačítka "Prezentace" spustíte stínění, zapnete projektor a snížíte osvětlení. Pokud se potřebujete koncentrovat na práci stačí kliknout na tlačítko "Práce", které nastaví osvětlení na denní světlo a ztlumí hudbu. Tlačítko "Relax" vytvoří příjemnou atmosféru s tlumeným osvětlením a hudbou ze Spotify.

Centrální ovládání dveří a stínícího systému

Touch Pure Flex může být centrálním panelem pro ovládání všech dveří, bran a stínícího systému v budově. Můžete také využít bezplatnou aplikaci pro tento účel. Stínění a brány například reagují na režimy "Spánek" a "Odchod" pro maximální pohodlí.

Ovládání pro celou budovu

Tento Flex spouští různé režimy pro celou budovu. Například "Trénink" zvýší teplotu a pustí hudbu v posilovně, zatímco "Párty nálada" spustí hudbu a barevné světelné efekty. Můžete také ovládat teplotu, stínění a další funkce podle potřeby.

Multimédia & Osvětlení: Kompletní Kontrola

Tato konfigurace umožňuje ovládat různé skupiny osvětlení pomocí přiřazených ikon. Stisknutím ikony "TV" můžete spustit "scénu" pro domácí kino, která zahrnuje spuštění stínění, ztlumení osvětlení a volbu oblíbené aplikace.

Inteligentní Ovládání Spotřebičů

Díky integraci domácích spotřebičů můžete spouštět pračku nebo sušičku jediným stiskem tlačítka. A pokud chcete šetřit elektrickou energii, stačí stisknout tlačítko "Standby," a vybrané spotřebiče se automaticky odpojí od elektrické sítě. Hudbu lze pohodlně ovládat na pravé straně Touch Pure Flex.

Touch Pure Flex přináší nekonečné možnosti pro ovládání vaší chytré budovy. Můžete snadno nastavit teplotu v místnosti, rychle přepnout na svůj oblíbený playlist nebo dokonce vytvořit individuální zvonkový systém pro více bytových budov.

Pokud stále váháte, jak byste Touch Pure Flex využili, nechte se inspirovat existujícími projekty nebo navštivte náš Showroom, kde vám ukážeme, co všechno si na svůj Flex můžete nakonfigurovat.


Kontaktujte nás


Rezervujte si termín