Stolní lampa, tak trochu jinak

Pokud hledáte ideální stolní lampu, která nenabízí pouze skvělé osvětlení, ale také možnost automatizace, novinka od Loxone Table Lamp Air Vás určitě potěší.

Pokud hledáte ideální stolní lampu, která nenabízí pouze skvělé osvětlení, ale také možnost automatizace, novinka od Loxone Table Lamp Air Vás určitě potěší. Tato lampa, zdánlivě obyčejná, v sobě skrývá revoluční technologie, které vám umožní plně ovládat světlo ve vaší místnosti, a to bez jakýchkoliv obtěžujících kabelů nebo složitých instalací.

Plynulé stmívání

Loxone Table Lamp Air nabízí plynulé stmívání, což znamená, že si můžete nastavit přesnou intenzitu světla podle vašich preferencí. Bez ohledu na to, zda chcete vytvořit atmosféru pro romantickou večeři u vás doma nebo v restauraci. Lampa, díky svému jednoduchému a minimalistickém designu, se hodí do každého interiéru. Díky Loxone softwaru, lze lampu plně automatizovat, jak to může vypadat v praxi?

Table Lamp Air v praxi

Pro příklad, v restauraci, řízené systémem Loxone se všechna světla zapnou automaticky v závislosti od jasu a denní doby. Pro všechna osvětlení Loxone, včetně Table Lamp Air lze nastavit tzv. světelné scény. Navíc, tlačítko, kterým lampu ovládáte, lze plně automatizovat. To znamená, že tlačítkem můžou hosté i přivolat obsluhu.

Jednoduchá Integrace

Jedním z hlavních předností Loxone Table Lamp Air je její snadná integrace do existujících systémů Loxone. Bez ohledu na to, zda ji chcete přidat do své domácí automatizace nebo do komerčního prostoru.

Špičkový materiál a design

Tato lampa není jenom inteligentní, ale je také vyrobena z prvotřídních materiálů. Se svým moderním designem se hodí do každého prostoru. Nezáleží na tom, jestli máte moderně nebo tradičně zařízený interiér, tato lampa přidá do vaší místnosti nádech elegance.

Flexibilita

Jedním z hlavních lákadel Loxone Table Lamp Air je její bezdrátová povaha. Můžete ji umístit kamkoliv v místnosti bez toho, abyste se museli starat o nepříjemné kabely. Tímto způsobem získáváte maximální flexibilitu při zařizování či vylepšování vašeho prostoru.

Výdrž baterie až 24 hodin

S touto lampou nemusíte mít obavy z toho, že se vám světlo vypne v nejnevhodnější chvíli. Při nejvyšší intenzitě svícení dokáže svítit nepřetržitě až 24 hodin. Stav baterie lze sledovat přímo z aplikace Loxone.

Loxone Table Lamp Air představuje novou éru v oblasti osvětlení, která kombinuje eleganci, inteligenci a bezproblémovou integraci do vašeho prostoru. Bezdrátová flexibilita, dlouhá výdrž baterie a chytré funkce tlačítka dělají z této lampy skvělou volbu pro každého, kdo hledá kvalitní a moderní osvětlení pro svůj domov nebo podnikání.


Kontaktujte nás