Zúčastníme se Fotovoltaického Fóra a Energetické Konference v Plzni

Budeme prezentovat inovativní nabíjecí stanici TeltoCharge a koncept energetického managementu. Budeme se těšit právě na vás!

Plzeň, 28. listopadu 2023 - Vědeckotechnický park v Plzni se stane centrem inovací a diskusí o budoucnosti obnovitelné energie. Mezi hlavními aktéry tohoto setkání bude i naše společnost Intelio Solutions, s.r.o., která představí průlomový produkt – nabíjecí stanici TeltoCharge pro elektromobily a koncept energetického managementu. Naše prezentace začíná v 16:50 a my už se nemůžeme dočkat.

Svět se rychle ubírá směrem k udržitelným energetickým zdrojům, a právě na této konferenci budeme mít jedinečnou příležitost představit naši nabíječku, která je více než jen nabíjecí stanice. TeltoCharge je zařízení, které propojuje dvě klíčové složky, a to elektromobilitu a solární energii.

Jak lze jednoduše řídit výkon nabíjecí stanice?

TeltoCharge přináší skvělé řešení pro nabíjení elektromobilů, podporuje solární nabíjení i dynamické řízení výkonu. S naším energetickým managementem jsme navíc schopni nabíjecí stanici řídit. Dokážeme identifikovat nejvhodnější čas pro nabíjení vozidla a můžeme tak optimalizovat spotřebu elektřiny a snižovat náklady. A jak přesně nabíjecí stanici řídíme se dozvíte na konferenci.

Inteligentní řízení nabíjecí stanice

Jedním z klíčových témat našeho stanoviště bude také již zmiňovaný koncept chytrého řízení nabíjecí stanice. Díky pokročilým technologiím a automatizaci budeme prezentovat možnosti efektivního využití solární energie a optimalizace její distribuce v síti. Dozvíte se, jak můžete dosáhnout maximální energetické efektivity a zároveň minimalizovat náklady.

Přijďte se za námi podívat a získejte hlubší pochopení konceptu chytrého energetického managementu. Budeme se na vás těšit!

Datum konání: 28.11.2023

Čas zahájení: 10:00

Místo konání: Vědeckotechnický park, Plzeň, Teslova 1202/3

Podrobné informace se dozvíte na stránkách http://www.ffcr.cz/