Blackout? Ten už nezažijete.

Domácnost – bez světla. Výpadek proudu je v moderní době velmi nepříjemný. Nicméně s Power Supply & Backup od LOXONE můžete mít jistotu, že blackout už nikdy nezažijete.

Domácnost – bez světla. Výpadek proudu je v moderní době velmi nepříjemný. Nicméně s Power Supply & Backup od Loxone můžete mít jistotu, že blackout už nikdy nezažijete.

V základu lze Power Supply & Backup chápat jako spolehlivý záložní zdroj energie. Jeho hlavním účelem je udržet funkčnost každé 24V instalace Loxone v případě výpadku proudu. To znamená, že i při nedostupnosti elektrické sítě budou všechny prvky Loxone, jako miniservery, extensiony, přístupové systémy, senzory přítomnosti, audio i osvětlení, nadále napájeny potřebným provozním napětím.

Měření výkonu

Jednou z klíčových funkcí tohoto zařízení je měření výkonu. Uživatelé získají přesné informace o aktuálním výkonu a mohou sledovat případné selhání pojistky, což umožňuje rychlou identifikaci a řešení problémů v elektrickém systému.

Mohlo by vás zajímat - Jak spolupracuje Loxone s Fotovoltaikou?

Funkce zálohy

Power Supply & Backup má také vestavěnou funkci zálohy. Můžeme také připojit baterii k tomuto zdroji, a v případě výpadku elektrické sítě převezme baterie napájení všech produktů Loxone. Aplikace umožňuje sledovat spotřebu aktuálních výstupů a aktuální úroveň nabití baterie, poskytuje uživateli kompletní přehled o stavu napájení.

V případě, že dojde k výpadku síťového napětí, Loxone plynule přejde na nouzový provoz. Stav nouzového zdroje sledujete přímo v aplikaci, kde se dozvíte také jaký je zůstatek nouzového zdroje. Navíc, Loxone vám zobrazí i čas, kdy při aktuální spotřebě energie dojde k vyčerpání záložního zdroje.  

Budiž světlo

Všude okolo je tma, jen u vás se svítí. S Power Supply & Backup od Loxone můžete klidně říct: Blackout? Budiž světlo. Toto zařízení dokáže zajistit v průměru až 8 hodin provozu v kombinaci s 20Ah baterií, což přináší výraznou úlevu v případě delšího výpadku elektrického proudu.

S tímto inovativním řešením od Loxone není potřeba obávat se nedostupnosti elektrické energie. Power Supply & Backup přináší klid a jistotu, že vaše chytrá domácnost bude stále plně funkční, i když se ve vaší oblasti vyskytne výpadek proudu.

A co víc? Power Supply & Backup není určen pouze pro rodinné domy a byty. Pro firmy s rozsáhlými elektroinstalacemi představuje klíčové řešení pro udržení nejvyšší úrovně provozu. Bez ohledu na to, zda jste v rodinném domě, bytě nebo ve firmě, může Power Supply & Backup od Loxone podpořit kontinuální fungování vašich elektrických systémů i v případě nečekaného výpadku proudu. 


Kontaktujte nás