Hotres a Loxone spojují síly a přinášejí inovace pro všechny hoteliéry

Provozování hotelu nebo pronajímání bytu může být výzvou, a to nejen kvůli péči o hosty, ale také kvůli koordinaci personálu a techniků. Spolupráce LOXONE a Hotres však může změnit způsob, jakým vašim nemovitost spravujete.

Provozování hotelu nebo pronajímání bytu může být výzvou, a to nejen kvůli péči o hosty, ale také kvůli koordinaci personálu a techniků. Spolupráce Loxone a Hotres však může změnit způsob, jakým vašim nemovitost spravujete.

Každý host je jiný, a právě tuto variabilitu musí hoteliéři zvládnout. Někteří zůstávají na týden, jiní jen jednu noc. Přicházejí v průběhu dne nebo uprostřed noci. Přizpůsobit se každému z nich však může být časově i finančně náročné. Naštěstí existuje inovativní řešení.

Hotres

Hotres je komplexní systém pro správu pronajímaných nemovitostí, ať už se jedná o hotelové pokoje nebo byty. Tato platforma, vyvinutá hoteliéry pro hoteliéry, spolupracuje s největšími rezervačními platformami, jako jsou booking.com, Airbnb, Agoda i Expedia, což umožňuje efektivní správu rezervací a 100% obsazenost.

Hotres vstoupil do nové éry díky své integraci s Loxone, špičkovým systémem inteligentní automatizace budov. Spolupráce těchto dvou technologií přenáší správu hotelového objektu na úplně novou úroveň. Jak to funguje?

Z Miniserveru se stává správce

Loxone nabízí flexibilní časově omezený přístup pro všechny hosty. Také, jako bonus, přináší úsporu energie. Víte, kolik lidí při odchodu z pokoje zapomene zhasnout světlo? Kolik hostů nechá běžet klimatizaci na plné obrátky, i když v pokoji celý den nikdo není? Všechny tyto trable už můžete zahodit za hlavu.

Integrace Loxone v praxi

Bude vám stačit Miniserver Compact a speciální tlačítka Touch Pure Flex. Proč zrovna Touch Pure Flex? Jediným tlačítkem hosté mohou ovládat všechny technologie v pokoji, v hotelech umožňují snadné ovládání osvětlení, klimatizace, vytápění a dalších zařízení.

Snadný přístup všem hostům

Díky kódové klávesnici NFC Touch od Loxone už nemusíte mít recepci neustále v provozu. Hosté před příjezdem dostanou časově omezený kód, kterým se dostanou do svého pokoje. Zadáním kódu se automaticky aktivuje a deaktivuje alarm, abyste vždy měli přehled o tom, kdo a kdy se v pokoji nacházel.

Lepší zážitek

Říkal někdo hudba? Ani to není pro Loxone překážka. Audioserver se o hudbu postará, hosté si mohou přehrávat ve svém pokoji hudbu z jakéhokoliv soukromého zařízení. Teď už jen zbývá ideální osvětlení a hosté už nebudou chtít nikdy odjet domů.

Bezplatná integrace Loxone

Integrace Loxone do Hotres je zcela bezplatná a umožňuje vašemu hotelu dosáhnout maximální nezávislosti. Zvýšená bezpečnost, komfort hostů, úspora energie, individuální nastavení a více času pro majitele – to vše je výsledek spojení těchto inovativních technologií.

Navštivte náš Showroom a objevte funkce, které byste využili ve vašem hotelu. 💚 

Rezervujte si termín