Proč všem developerům doporučujeme automatizaci Loxone?

Automatizace budov se stává klíčovým prvkem v transformaci prostředí, které nás obklopuje. Pro developery je nezbytné nejen sledovat, ale také chápat klíčové trendy a inovace v této oblasti.

Automatizace budov se stává klíčovým prvkem v transformaci prostředí, které nás obklopuje. Pro developery je nezbytné nejen sledovat, ale také chápat klíčové trendy a inovace v této oblasti.

V tomto článku se zaměříme na pár klíčových informací, které by měl každý developer znát o automatizaci budov, a jak systém Loxone mění pravidla hry ve stavebnictví. Od finančních výhod a udržitelnosti až po efektivní řízení projektů a poskytování nevídaného komfortu pro obyvatele – budoucnost stavebnictví je zřetelně spojena s chytrými budovami a inovativními technologiemi, které Loxone poskytuje.

S výstavbou nových objektů stoupají finanční náklady a cena materiálů neustále roste. Systém Loxone vám umožňuje snížit finanční břemeno, a jak přesně to funguje?

Náklady se dají výrazně snížit

Systém Loxone umožňuje měřit spotřebu energie v každém bytě zvlášť. Toto detailní sledování umožňuje efektivní řízení spotřeby, což vede k úspoře nákladů a minimalizaci plýtvání energií. Jedním z klíčových faktorů je redukce kabeláže na minimum.

Pro developery plánující instalaci fotovoltaiky je Loxone ideálním řešením. Systém umožňuje snadné využití vyrobené energie k napájení budovy. To nejenže snižuje závislost na externích zdrojích, ale také zvyšuje energetickou efektivitu celého objektu. Díky menšímu počtu potřebných komponent a možnosti kontrolovat průběžné provozní náklady mají developeři s Loxone možnost vylepšit své finanční výsledky. Moderní bydlení s využitím chytré automatizace se stává stále více žádaným a výhodným pro budoucí majitele nemovitostí.

Více o řízení energií se dozvíte zde

Ekologická výstavba jako konkurenční výhoda

Ekologická výstavba se v poslední době stává prioritou, nejenom pro developery. V příštích letech bude dokonce vyžadována Evropskou unií. Mezi klíčové standardy pro udržitelnou výstavbu patří BREEAM, který certifikuje budovy s ohledem na nízkou spotřebu energie. Jedná se o standard nejlepších postupů v oblasti navrhování budov s důrazem na trvalou udržitelnost výstavby.

Pokud se rozhodnete pro elektroinstalaci Loxone získání tohoto certifikátu je mnohem jednodušší a získáte tak obrovskou konkurenční výhodu.

Úspory jsou klíčové

Pro zájemce o nákup nemovitosti každá tisícikoruna hraje klíčovou roli, zejména při pohledu na pravděpodobně největší investici v jejich životě. Často se nacházíme ve finančně náročném období, kdy většina finančních prostředků směřuje k dokončení vytouženého domova. V tomto kontextu nabízí dům, který dokáže precizně sledovat a optimalizovat vlastní spotřebu energie, značné úspory. Dnes už není prostor na plýtvání energií.

Nevídaný komfort pro obyvatele

Automatizace budov s Loxone přináší obyvatelům jedinečný komfort. Centrální řízení společných prostorů zvyšuje energetickou účinnost a bezpečnost. Osvětlení, přístup a alarmy jsou integrovány do jednoho systému, což zjednodušuje správu budovy.

V souvislosti s moderními budovami je Loxone synonymem pro inovace, úspory a komfort. Pro developery, kteří se zaměřují na chytré budovy, představuje tato technologie klíčový krok směrem k udržitelné, efektivní a pohodlné budoucnosti stavebnictví.

Navštivte náš Showroom chytré domácnosti Loxone. 👇🏻

Rezervujte si termín