Jak na správné ozvučení vaší budovy

Při výstavbě domu je klíčové přemýšlet o každém prvku stavby s ohledem na komplexní a inteligentní řešení. Jedním z nedoceněných aspektů moderního stavebnictví je ozvučení.

Při výstavbě domu je klíčové přemýšlet o každém prvku stavby s ohledem na komplexní a inteligentní řešení. Jedním z nedoceněných aspektů moderního stavebnictví je ozvučení.

Nejedná se o jednoúčelové řešení

Stále mnoho majitelů budov zvažuje pouze jednoúčelová řešení pro ozvučení budovy. Ale jakmile narazí na systém Loxone, svůj názor rychle změní.  Existuje totiž inovativní možnost, která jim může otevřít dveře k optimálnímu zvukovému zážitku a celkové efektivitě – systém Loxone.

Žádné limity

Tradiční přístupy k multiroom audiu často narazí na své limity, zejména pokud se objeví individuální požadavky. Naštěstí vám, jako Loxone Partneři, můžeme nabídnout komplexní řešení v rámci systému Loxone. To nezahrnuje pouze výjimečné reproduktory Quadral, ale také propojení ozvučení se všemi ostatními prvky systému Loxone, čímž zajistíme flexibilitu a optimální zvukový zážitek na míru každému prostoru.

Automatizace vašeho audia

Automatizace však přidává další rozměr, který mnozí přehlížejí. Například, když opustíte místnost, hudba vás může následovat, což nejen zvyšuje pohodlí, ale také přispívá k úspoře energie, protože v místnostech, kde se nikdo momentálně nenachází, se audio automaticky vypne. 

Audio systém přináší nejenom skvělý zvuk, ale také nekonečné možnosti pro domácnosti i firmy. Díky multiroom audiu máte možnost ovládat audio jak v garsonce, tak i v několikapatrovém obchodním centru. Audio navrhneme na míru pro váš projekt, aby byl zvuk absolutně synchronní v každém reproduktoru. Audio lze využít jako hlasitý poplašný systém, budík, zvonek, a i pro individuální hlasové oznámení.

Funkce multiroom audio si můžete vyzkoušet v našem Showroomu, tak neváhejte a rezervujte si svůj termín prohlídky.

Rezervujte si termín