Pozvánka na stavební veletrh

Již tento týden se otevřou brány k jedinečné příležitosti zažít všechny naše inovativní technologie přímo na vlastní kůži. Ve spolupráci s firmou HT Wood představíme moderní koncept chytrého a soběstačného bydlení.

Již tento týden se otevřou brány k jedinečné příležitosti zažít všechny naše inovativní technologie přímo na vlastní kůži. Ve spolupráci s firmou HT Wood představíme moderní koncept chytrého a soběstačného bydlení BRESCHER.

Co jsme si pro vás připravili?

Bude to opravdu jedinečné – představíme vám kompletní dům vybavený všemi našimi technologiemi. Jedna z klíčových technologií naší expozice bude elektroinstalace Loxone, která představuje základní kámen chytrého domu. Loxone není jen o ovládání osvětlení a audia; umožňuje komplexní správu veškerých technologií v domě, od vytápění přes fotovoltaiku až po rekuperaci. Díky integrovanému energetickému managementu se dům stává skutečně soběstačným, využívá solární energii a bateriové úložiště k optimálnímu využití zdrojů. Naše technologie nekončí pouze u Loxone – představíme vám také naše podlahové vytápění Heatfolie, rekuperační jednotku Leaf a nabíjecí stanici TeltoCharge. A to vše pod jednou střechou!

Zažijte vše na vlastní kůži 

Jako Loxone Flagship Partner jsme pro vás připravili digitální prohlídku, která vás provede všemi funkcemi chytré domácnosti. Můžete si vyzkoušet ovládání všech technologií, prohlédnout si vizualizaci spotřeby domu a seznámit se s celkovým energetickým managementem domu. Prohlídka domu vám umožní prozkoumat všechny možnosti a představit si, jak by se tyto technologie mohly uplatnit právě u vás doma.

Jsme tu pro vás

Náš tým odborníků bude na veletrhu k dispozici, aby vám poskytl veškeré potřebné informace, a poradil vám s výběrem a implementací chytrých technologií do vašeho domova. Odpovíme na veškeré vaše dotazy a rádi vám poradíme. Vzorový dům naleznete v pavilonu V (přízemí) stánek 022A.

Informace o veletrhu

Stavební veletrh se koná od 24. do 27. dubna v Brně. Otevírací doba veletrhu je ve všední dny od 10:00 do 17:00, v sobotu od 10:00 do 16:00. Více informací o veletrhu a vstupenkách naleznete na stránkách https://www.bvv.cz/stavebni-veletrh-brno/pro-navstevniky